Szakértő válaszol


LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.


Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat!További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Orvos válaszol - Almási Sándorné

Almási Sándorné

Tisztelt doktornő/ úr!
A korom 40 év.A problémám a következő lenne: kb. 1 éve hogy valamitől nagyon kiszáradtak az ajkaim,illetve ahol a belső és a kűlső ajak találkozik szinte állandóan begyullad. Ezenkívűl szintén ott piros pöttyök vannak ami fehér udvarral van körűlvéve ezek néha megduzzadnak ha gyulladasban van de nem mulik el. Kaotam rá különböző krémeket( bőrlágyító,gyulladascsökkentők),de azok is csak addig hatnak mig a számon vannak. Ha nem használnám ugyanugy jön a gyulladás száradás. Ön szerint mi lehet ez? Illetve mivel tudnám még kezelni hogy végre meggyógyulhasson? Ezenkívűl az ajkíron pirosas- barnás elszíneződés is látszik( ha gyulladt akkor piros ha éppen stagnál akkor barnás.de leginkább ezek a pöttyök is zavarnak.Ahány orvosnál voltam mind mást mondott,de a terápiájuk( krémek) nem segítettek.(chellilitis,rossz fog,fogkő,volt aki nem is tudta mitől van). Cukorbeteg nem vagyok a vérképem rendben belgyógyászati bajom nincs.
Válaszát előre is köszönöm és maradok tisztelettel: vica.
Tisztelt Almási Sándorné,

A leírt probléma diagnosztizálásához mindenképpen szükséges a klinikai tünet megtekintése. Ilyen esetekben a probléma leírása nem elegendő. Emiatt kérem, hogy szakorvosi vizsgálatra jelentkezzen be az Allergiaközpontba.

Üdvözlettel:
Dr. Garaczi Edina
bőrgyógyász, allergológus

Bejelentkezés

A Dermatica Bőrgyógyászat és Kozmetika kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban fogad vendégeket.

Rólunk mondták

Régóta járok Krisztihez, és sosem csalódtam benne és munkájában sem. Pedig nem vagyok könnyű eset. A.N.

Anyukám hozott el kamaszkoromban ide a kozmetikába. Akkor persze nem tetszett, hogy ide kell járnom. Most már pattanásaim nincsenek - sőt nyomai sem - és már önként jövök Krisztihez bőrápolásra. Van két szép gyermekem. Ha nagyok lesznek, őket is ide fogom hozni. Barna

További vélemények