Szakértő válaszol


LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.


Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat!További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Orvos válaszol - Kitti

Kitti

Tisztelt szakértő!
Milyen fajta alapozót használjak ha az arcomon van pár pici anyajegy és szeplő?Már nagyon sokfajtát kipróbáltam de eddig még egyik sem tudta őket "láthatatlanná" tenni.Engem nagyon idegesítenek mert szeretnék olyan tiszta arcbőrt mint amilyen az animékben vannak.
Köszönettel:Kitti
Tisztelt Kitti,
A pattanásos bőr felnőttkori formája akár 40 éves korig is jelentkezhet, ez ebben a korban is normális. Fiatal felnőtt korban 2 dolgot kell mindenképpen megnézni: 1. endokrinológiai eltérése van-e (petefészek cysta, pajzsmirigy hormonok)? 2. Ételek okozta intolerancia (nem valódi allergia) reakció kizárása.
Amennyiben ezek negatívak, a pattanásos bőr kezelésére használt lokális készítmények és tabletták jönnek szóba. Mivel a pattanásos bőr hátterében álló fokozott faggyútermelés kiváltó okát nem tudjuk megszűntetni, így a kezelés minden esetben tüneti, vagyis a kezelés abbahagyása után a pattanások ismételten jelentkezhetnek. Tüneti kezeléssel viszont nagyon jó kozmetikai eredményt tudunk elérni.

Üdvözlettel:
Dr. Garaczi Edina
bőrgyógyász, allergológus és klinikai immunológus szakorvos

Bejelentkezés

A Dermatica Bőrgyógyászat és Kozmetika kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban fogad vendégeket.

Rólunk mondták

Régóta járok Krisztihez, és sosem csalódtam benne és munkájában sem. Pedig nem vagyok könnyű eset. A.N.

Anyukám hozott el kamaszkoromban ide a kozmetikába. Akkor persze nem tetszett, hogy ide kell járnom. Most már pattanásaim nincsenek - sőt nyomai sem - és már önként jövök Krisztihez bőrápolásra. Van két szép gyermekem. Ha nagyok lesznek, őket is ide fogom hozni. Barna

További vélemények