Szakértő válaszol


LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.


Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat!További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Orvos válaszol - Foszto Georgina

piros foltok

Kedves Hölgyem!

Segítségét szeretném kérni milyen irányba induljak el, az államon megjelenő piros viszkető foltok miatt. Amik a nagy viszketes után átalakul pattanásszerűvé. A Mai nap is kijött egy próbáltam róla fényképet készíteni ,hogy könnyebb legyen beazonosítani esetleg.
Nem állandóan jön ki ,nem nap mint nap, de általában a szám körül , és csak néha néha .

Előre is köszönöm a segítségét. Kérésére elkuldhetem a készített fotót is!

Üdv.: Foszto Georgina
Tisztelt Foszto Georgina!

A bőrproblémákat és kiütéseket sajnos elmondás és fotó alapján nehéz megállapítani. Javasolnék egy bőrgyógyász szakorvos személyes konzultációt ahol rögtön terápiát és a megfelelő krémet vagy gyógyszert fel is tudja írni az orvos.

Bőrgyógyászaink:Dr. Zubek Krisztina: hétfői napokon 8:00-10:00 között, vizit díja 19.000 Ft, kontroll vizit díja 17.000 Ft (30 perc)
Dr. Vincze Ildikó: keddenként 15:00-20:00 között, vizit díja 19.000 Ft, kontroll vizit díja 17.000 Ft (30 perc)
Dr. Garaczi Edina: hétfőn 14:30-16:30 között, szerdán 09:00-11:00, csütörtökön 15:00-19:00 között rendel. vizit díja 20.000 Ft, kontroll vizit díja 18.000 Ft (30 perc)A gyorsabb átfutási idő miatt, kérem, hívjon a következő telefonszámon: 0630/631-9309.
Számlát tudunk kiállítani Egészségpénztár vagy a Páciens nevére.Amennyiben további kérdés merül fel, kérem, forduljon hozzánk bizalommal!Üdvözlettel:

Hauser Gyöngyi

asszisztens


Bejelentkezés

A Dermatica Bőrgyógyászat és Kozmetika kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban fogad vendégeket.

Rólunk mondták

Régóta járok Krisztihez, és sosem csalódtam benne és munkájában sem. Pedig nem vagyok könnyű eset. A.N.

Anyukám hozott el kamaszkoromban ide a kozmetikába. Akkor persze nem tetszett, hogy ide kell járnom. Most már pattanásaim nincsenek - sőt nyomai sem - és már önként jövök Krisztihez bőrápolásra. Van két szép gyermekem. Ha nagyok lesznek, őket is ide fogom hozni. Barna

További vélemények