Szakértő válaszol


LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.


Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat!További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónkat

Orvos válaszol - Tarr Gábor

Körömgomba

Kedves Doktornő!

Elnézést kérek a zavarásért, de szeretnék Öntől tanácsot kérni. Több mint 17 hónapja szedem az INERTA nevű 10 mg-os lágy kapszulát a pattanásaimra. A pattanásaim részben elmúltak, de már több hónapja nincs változás. Havonta járok kontrollra és azt szeretném kérdezni, hogy mi lenne ha abbahagynám a gyógyszer szedését, mert észrevettem, hogy az arcom nagyon puffad tőle. Kíváncsi lennék az Ön szakmai véleményére, hogy mi történhet akkor, hogyha a gyógyszer szedését önkényesen abbahagyom? A gyógyszer mellett szedek táplálékkiegészítőt, névszerint fehérjét, ugyanis súlyzós edzést végzek. Lehetséges, hogy a kettő dolog együttes bevitele okozza az arcom puffadását? A testem többi pontján nincs felesleg, de az arcomon szembetűnő a változás.

A válaszát előre is köszönöm,
Tisztelettel: Tarr Gábor
Tisztelt Tarr Gábor,

Az Inerta tabletta szedésében minden esetben javasolt 6 hónap szedés után szünetet tartani. Ezt egyeztesse a kezelést végző bőrgyógyász szakorvossal.

Üdvözlettel:
Dr. Garaczi Edina
bőrgyógyász, allergológus

Bejelentkezés

A Dermatica Bőrgyógyászat és Kozmetika kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban fogad vendégeket.

Rólunk mondták

Régóta járok Krisztihez, és sosem csalódtam benne és munkájában sem. Pedig nem vagyok könnyű eset. A.N.

Anyukám hozott el kamaszkoromban ide a kozmetikába. Akkor persze nem tetszett, hogy ide kell járnom. Most már pattanásaim nincsenek - sőt nyomai sem - és már önként jövök Krisztihez bőrápolásra. Van két szép gyermekem. Ha nagyok lesznek, őket is ide fogom hozni. Barna

További vélemények