Bőrkinövés eltávolítása

Az elektrokoaguláció, elektromos sebészeti beavatkozás

A beavatkozás alkalmas vírusos szemölcsök, nemiszervek vírusos növedékeinek, jóindulatú bőrnövedékeknek (pl. fibroma pendulum, seborrhoeás keratozis, a szemhéj sárgás elváltozásainak-xanthelasma palpebrarum, bizonyos éreredetű elváltozások- haemangiomák, póknaevusok) eltávolítására.  A leégetendő elváltozást minden esetben bőrgyógyász előzetesen megvizsgálja dermatoscoppal.

A kezelt területen 100-150 Celsius fokos hő képződik, amely az adott elváltozást roncsolja.  A kezelések után, az esetek többségében, kiváló a heggyógyulás. Kozmetológiai jellegű a panasz esetén a kezelést célszerű a nem napsütéses hónapokban végezni, hogy a sebgyógyulás minél szebb legyen.Az égetéses beavatkozás után hámosító kenőcsös kötést kerül felhelyezésre, amit a paciens naponta cserél a teljes begyógyulásig.  

 

Bejelentkezés szakrendelésre!

online bejelentkezés Dermatica

 

Bejelentkezés

A Dermatica Bőrgyógyászat és Kozmetika kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban fogad vendégeket.

Rólunk mondták

Régóta járok Krisztihez, és sosem csalódtam benne és munkájában sem. Pedig nem vagyok könnyű eset. A.N.

Anyukám hozott el kamaszkoromban ide a kozmetikába. Akkor persze nem tetszett, hogy ide kell járnom. Most már pattanásaim nincsenek - sőt nyomai sem - és már önként jövök Krisztihez bőrápolásra. Van két szép gyermekem. Ha nagyok lesznek, őket is ide fogom hozni. Barna

További vélemények