online-bejelentkezés skype bejelentkezés email facebook messenger telefonos bejelentkezés bőrgyógyászat

Ultrahangos bőrkezelés

Ultrahangos kozmetikai kezelés

Az ultrahangos kozmetikai kezelés, bármely bőrtípus esetén alkalmazható, de az adott bőrtípusnak megfelelő hatóanyaggal történik.

A kezelés előnye, hogy az ultrahang eléri a bőr mélyebb rétegeit is, ahová képesek bejutni a kezelés során célzottan használt hatóanyagok, zsírban oldódó vitaminok, a bőr számára fontos zsírok.

A bőr mélyebb rétegeibe bevitt hatóanyagok elérik az új bőrsejteket és a hatást később is, valamint hosszú távon fejti ki.  Az ultrahangos kezelés eredményeképp a bőr frissebb, fiatalosabb lesz. Hatása a ráncos bőrre jótékony, a kialakuló ráncok képződését lassítja.  A bőr nedvességét kozmetikai úton pótolni lehet, hogy a bőr ismét friss és üde legyen.

Az ultrahang hatásmechanizmusa:

A kozmetikában használatos ultrahang készülékek a hanghullámokat közvetítő közegen keresztül juttatja a bőrbe. Ez a közeg a legtöbbször valamilyen olaj, vagy emulzió.

Az ultrahang több centiméter mélyre lejut a bőrben. A kötőszövetben fokozza a vér- és nyirokkeringést, ezáltal az anyagcsere folyamatokat. A kezelés sikeresen alkalmazható különféle alakformáló (zsírbontó-, cellulit-, stria-) kezelésekhez is.

A kezelés már egy alakalom után is látható eredményt nyújt, viszont kúraszerűen alkalmazva érhető el a legjobb hatásfok.

 

Bejelentkezés

Rólunk mondták

Régóta járok Krisztihez, és sosem csalódtam benne és munkájában sem. Pedig nem vagyok könnyű eset.  A.N.

Anyukám hozott el kamaszkoromban ide a kozmetikába. Akkor persze nem tetszett, hogy ide kell járnom. Most már pattanásaim nincsenek - sőt nyomai sem - és már önként jövök Krisztihez bőrápolásra. Van két szép gyermekem. Ha nagyok lesznek,  őket is ide fogom hozni. Barna

További vélemények