Rosacea rádiófrekvenciás kezelése

Rosacea

rosacea rádiofrekvenciás kezelése Dermatica bőrsebészetAz arcbőrön, leggyakrabban az orca középső területén megjelenő bőrbetegség. A rosacea értágulatokkal, előrehaladottabb státuszban gyulladt csomókkal jelentkezik. Valójában az arc kisereinek betegsége, amely során az erek egyre tágulékonyabbá válnak, amíg az erek szerkezete is megsérül és képtelenné válnak az összehúzódásra. A tünetek intenzitása függ az étkezéstől, időjárási körülményektől, a hormonális háztartástól. Az erecskék megjelenése gyakran összefügg más gyomor-bélrendszeri betegségekkel. 

Rosacea és seprűvénák rádiófrekvenciás kezelése

rosacea rádiofrekvenciás kezelése Dermatica bőrsebészetAz arcbőrön megjelenő seprűvénák, hajszálerek, piros foltok és rosacea eltűntetésére látványos eredménnyel alkalmazható a rosacea rádiófrekvenciás kezelése. Ebben az esetben a kezelés a termokoaguláció elvén alapszik. Az eljárás a test minden területén elvégezhető, bőrszíntől független eredményessége, a kezelés fájdalommentes, az eljárás gyors és már egy kezelés is rendkívül látványos eredményt hoz. Az eljáráshoz használt 0,075mm átmérőjű tű nem hagyja a legapróbb nyomot sem a bőrön, a beavatkozás után nem tapasztalható égés, bőrelhalás vagy pigmentáció. A beavatkozás szempontjából lényegtelen az értágulatok formája és színe is. A kezelés során egy tűn keresztül magas frekvenciájú rezgésekkel hőt termel. A hő roncsolja a kapilláris erek falát és azok tartalmát is: a kezelt vénafal összezáródik, a benne lévő vér hirtelen megalvad, sejtjei szétesnek. A kezelés során a láthatatlanul vékony tűvel 2-3 mm-enként végigkezelik az értágulatot, a kezelés alatt az értágulat pedig megszűnik. A rádiófrekvenciás kezelés nem jár vérzéssel, a termokoaguláció pontosan ellenőrzött és irányított energiát használ, amely csak az érfal szöveteire van hatással, az azt körülvevő szöveteket megvédi. A rádiófrekvenciás kezelésnek semmilyen hosszú távú, maradandó mellékhatása nincs.

A rádiófrekvenciás kezelés ellenjavallata

  • A kezelések orvosilag ellenjavalltak terhesség alatt, vagy szoptatási időszakban. 
  • Olyan pácienseknél, akik keloid hajlammal rendelkeznek. 
  • Hisztamin vagy fémallergia esetén. 
  • Amennyiben a páciens lázas, vagy gyulladás van a szervezetében. 
  • Rosacea papulopustulosa esetén. 
  • Pacemaker.
 

rosacea rádiofrekvenciás kezelése Dermatica bőrsebészetA rádiófrekvenciás kezelés előnyei:

  • Gyors, fájdalommentes beavatkozás;
  • Azonnal látható eredmény;
  • Bőrsérülés nélküli megoldás;
  • Bármilyen bőrtípuson alkalmazható

 

Bejelentkezés bőrsebészetre!

rosacea rádiófrekvenciás kezelése online bejelentkezés

Bejelentkezés telefonon Dermatica

Bejelentkezés

A Dermatica Bőrgyógyászat és Kozmetika kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban fogad vendégeket.

Rólunk mondták

Régóta járok Krisztihez, és sosem csalódtam benne és munkájában sem. Pedig nem vagyok könnyű eset. A.N.

Anyukám hozott el kamaszkoromban ide a kozmetikába. Akkor persze nem tetszett, hogy ide kell járnom. Most már pattanásaim nincsenek - sőt nyomai sem - és már önként jövök Krisztihez bőrápolásra. Van két szép gyermekem. Ha nagyok lesznek, őket is ide fogom hozni. Barna

További vélemények