Kíméletes kezelés problémás bőrre

Kíméletes kezelés problémás bőrre

dermatica.hu Módosítva: 2017.04.13 17:44
A gyógynövényes mélyhámlasztásnak köszönhetően ma már fájdalmas beavatkozások nélkül is szépülhet. A pattanásos, tág pórusú, fakó, vagy napfénytől károsodott bőrre és fiatalításra is alkalmas kezelést Peterman Krisztina szépség-terapueta, a Dermatica kozmetikusa mutatja be.


A gyógynövényes mélyhámlasztásnak köszönhetően ma már fájdalmas beavatkozások nélkül is szépülhet. A pattanásos, tág pórusú, fakó, vagy napfénytől károsodott bőrre és fiatalításra is alkalmas kezelést Peterman Krisztina szépség-terapueta, a Dermatica kozmetikusa mutatja be.

Előkészületek

A gyógynövényes mélyhámlasztás elvégzésének ideális időpontja az őszi-téli időszak, mivel ilyenkor a kezelés hatására átmenetileg érzékenyebbé váló bőrt könnyebben megóvhatjuk a napsugaraktól. A bőrgyógyász által kidolgozott, teljesen természetes kezelés, minden esetben személyre szabottan történik.  Alapvetően három formája létezik, de az egyes kezelésekhez felhasznált gyógynövényeket mindig az adott bőrtípusnak megfelelően, a bőr állapotától függően választom meg – mondja Peterman Krisztina. A kezelést tehát a bőr alapos vizsgálata előzi meg, majd ezt követően a három féle eljárás közül a vendéggel közösen választjuk ki a számára is megfelelőt.

1,5 óra alatt is felfrissítheti arcbőrét

A frissítő, energizáló kezelésekkel már 90 perc alatt is sokat javíthat megjelenésén. A vendégek rendszerint üzleti találkozó, buli, vagy fontosabb események előtt szokták igénybe venni az ilyen típusú kezeléseket, melyek segítségével élettel teli, egészséges arcszín, hidratált bőr, frissebb összkép érhető el  – osztja meg tapasztalatait szakértőnk.  A 90 perces kezelések egy másik típusa idősödő, vagy problémás bőrű vendégek részére javasolt: csökkenti a korral járó problémákat, halványítja a hegeket, pigmentfoltokat és a zsíros, pattanásos bőrre is jótékonyan hat. A rövidebb kezelések előnye, hogy látványos változásokat eredményez, harmóniába hozza a bőrt, javítja a megjelenést; de nem indít el olyan drasztikus változásokat a bőrben, mint az 5 napos kezelés, így alkalmazásuk fontosabb alkalmak előtt, akár közvetlenül is lehetséges.

Teljes megújulás problémás bőrre

A leghosszabb kezelés az öt napra kidolgozott csomag, mely eredményesen alkalmazható tág pórusú, zsíros, fakó, sápadt, rossz keringésű és lassan regenerálódó, megereszkedett, ráncos bőrre is. A csomag kozmetikai kezeléseket és otthoni bőrápoláshoz szükséges készítményeket is tartalmaz. Az első napon végzett masszázs után enyhe leégéshez hasonlóan kipirult bőr állapota másnapra rendeződik, majd a harmadik nap környékén megkezdődik a hámlás – írja le a kezelés menetét a Dermatica kozmetikusa. A negyedik napon a hámlás még intenzívebb, majd az ötödik napon következik a kozmetikai utókezelés, melynek nyomán teljesen megújult, sugárzóbb, frissebb és fiatalabb arc tekint ránk vissza a tükörből. A kezelés utáni hetekben a bőr még érzékeny, ezért speciális készítményekkel, illetve fényvédő krémekkel szükséges naponta ápolni.

 

Téma szakértője

  • Peterman Krisztina

  • Szakterületek:
    • kozmetikőr, kozmetikus mester, szépség terapeuta
  • Specialitások:
    • problémás / érzékeny bőr hatékony kezelése
    • pattanásos bőr hatékony kezelése
    • régi pattanásnyomok eltüntetése
    • bőratkás bőr kozmetikai kezelése
    • rozáceás bőr kozmetikai kezelése
    • ráncos-, száraz bőr kezelése

     

    Vélemények munkatársunkról »

     

    Helyszín:  

    1015 Budapest, Ostrom utca 16. (a Széll Kálmán térnél)

     

    Rendelés típusa:

    • Személyes konzultáció

     

    Bejelentkezés telefonon: +36 20 209 9939

Orvos válaszol

Tisztelt Szakértő! 16 éves vagyok és rengeteg pattanásom van: az arcomon, a mellkasomon, a hátamon. Nagyon zavarnak, de eddig semmilyen hatékony módszert nem találtam, amivel újra széppé varázsolhatnám a bőröm. Mit tehetnék?

Peterman Krisztina
Peterman Krisztina kozmetikus
Kedves Gabriella, Ne csak Ön próbáljon ki újabbnál újabb \"módszereket.\" Ezek csak otthoni kísérletezések maradnak. Keressen fel egy kozmetikus szakembert. Ő tudni fog segíteni neked. Ha pedig úgy ítéli meg a tünetei alapján, hogy nem elég csak a kozmetikai beavatkozás, akkor fog ajánlani egy bőrgyógyászt, aki elkezdi a góckutatást. A vizsgálati eredmények alapján pedig felszámolható lesz a problémája. Az orvos, a kozmetikus fog tudni segíteni. A Dermatica szakrendelőnkben a kozmetikai szolgáltatásokon kívül bőrgyógyász szakorvosok is rendelkezésre állnak. Szeretettel várjuk!
Üdvözlettel:
Peterman Krisztina,
kozmetikus mester

Kapcsolódó oldalak

Páciensek mondták

Pattanásmentes bőröm neki köszönhetem

2008-ban, amikor a Krisztát megismertem igaz már a 30-as éveim közpén jártam, de az arcom még nagyon pattanásos volt. Az ő kezeléseinek köszönhetem, hogy azóta az arcom pattanásmentes, sima és mérsékelten ráncos. :) Nagyon szeretem a saját készítésű arckrémjeit. 

További vélemények

Hírek

A feje tetején kopaszodik? Ilyen okai lehetnek a férfias hajhullásnak nőknél

A feje tetején kopaszodik? Ilyen okai lehetnek a férfias hajhullásnak nőknél

Egyre ritkább a haja a feje tetején, és úgy kopaszodik, ahogyan jellemzően a férfiak szoktak? Ez az úgynevezett androgén (vagyis férfias típusú) hajhullás, amely nőknél különösen önbizalom romboló hatású lehet. Dr. Karászi Viktória, a Dermatica bőrgyógyásza, nemigyógyász szakorvos a jelenség okaira és a megoldás lehetőségeire világított rá.

További részletek
Lipóma vagy faggyúciszta? Melyiket és miért kell eltávolítani?

Lipóma vagy faggyúciszta? Melyiket és miért kell eltávolítani?

A lipóma egy körülírt, zsírszöveti, bőr alatti csomó, amely elsősorban esztétikai problémát okozhat, de mérettől függetlenül nyomhatja az alatta lévő idegeket. A faggyúciszta (atheroma) a bőrből indul ki, bár akár a bőr alá is terjedhet. Melyiket és miért kell, vagy lehet eltávolítani, és mi erre a legjobb megoldás? Dr. Medgyesy Gábor, a Dermatica sebésze adott választ a kérdésekre.

 

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Munkatársaink

Dr. Brezán Edina
Dr. Brezán Edina Bőrgyógyász - kozmetológus
Dr. Karászi Viktória
Dr. Karászi Viktória bőrgyógyász, nemigyógyász szakorvos
Dr. Vincze Ildikó
Dr. Vincze Ildikó bőrgyógyász, kozmetológus
Dr. Borbola Kinga
Dr. Borbola Kinga Bőrgyógyász - kozmetológus, klinikai onkológus
Dr. Szántó Hajnalka
Dr. Szántó Hajnalka bőrgyógyász, allergológus és klinikai immunológus
dr. Medgyesy Gábor
dr. Medgyesy Gábor sebész
dr. Csapó Zsolt PhD
dr. Csapó Zsolt PhD sebész

SPECIALIZÁLT KÖZPONTOK