online-bejelentkezés skype bejelentkezés email facebook messenger telefonos bejelentkezés bőrgyógyászat

Kozmetika Budapest

Kozmetika

Kozmetika, dermo-kozmetika

A DERMATICA kozmetika Budapest egyik legmodernebb, legjobban felszerelt kozmetikai magánrendelője, ahol a legjobb kozmetikus és bőrgyógyász szakemberek segítik az Ön bőrének egészségét, bőrbetegségek kozmetikai ápolását.

 

Budapest központjában

A DERMATICA kozmetika Budapest kiválóan megközelíthető részén (I. kerület) várja Önt, a Széna tér közvetlen közelében. Autóval érkezők részére a parkolás a környéken könnyen lehetséges.

Várja Önt Budapest kiváló kozmetikus szakértője

Kozmetikai szakrendelőnkben Budapest legkiválóbb kozmetikus szakemberei várják. Kozmetikus mesterünk Peterman Kriszitna, aki az ország egyetlen gyógy-kozmetikőr szakembere. A kozmetikai kezelések kizárólag természetes hatóanyagokkal és személyre szabottan a bőr állapotától függően történnek. Kozmetikánkban a vendég bőrére helyben kikevert, kíméletes hatóanyagok, több bőrbetegség esetében is alkalmazhatóak.

Ennek nagy jelentősége, hogy a természetes hatóanyagok több szervrendszerrre is hatnak, ami gyorsítja, segíti a bőrproblémák gyógyulását.

Peterman Krisztina - kozmetikus, gyógykozmetikus

Egészségügyi gyakorlattal rendelkező kozmetikus mester, aki számos bőrprobléma estén is hathatós segítséget tud nyújtani a gyógyulásban.

Az alábbi bőrbetegségeket kozmetikai úton sikeresen kezeljük:

Kozmetikai kezeléseink során legfontosabb célunk - a bőrgyproblémák gyógyításán kívül -, az Ön bőrének megfiatalítása és legjobb esztétikai kondícióban való megtartása.

 

A DERMATICA kozmetika budapesti rendelőjébe bejelentkezés alapján fogadjuk vendégeinket, az alábbi telefonszámon.

Bejelentkezés a kozmetikába: 06 20 209 9939

Bejelentkezés

Rólunk mondták

Régóta járok Krisztihez, és sosem csalódtam benne és munkájában sem. Pedig nem vagyok könnyű eset.  A.N.

Anyukám hozott el kamaszkoromban ide a kozmetikába. Akkor persze nem tetszett, hogy ide kell járnom. Most már pattanásaim nincsenek - sőt nyomai sem - és már önként jövök Krisztihez bőrápolásra. Van két szép gyermekem. Ha nagyok lesznek,  őket is ide fogom hozni. Barna

További vélemények