Rólunk mondták

Hosszú évek óta, 10-15 éve is van annak, hogy a kozmetikai kezeléseket igénybe veszem Peterman Krisztitől. Nagyon meg vagyok elégedve. Precíz, pontos, szép munkát kapok.
(N. Lászlóné)

A világ másik végére is elmennék, hogy Peterman Krisztitől kapjam a megbízható kezelést. Szakértelem baráti stílussal párosul. Kell ennél több?
(Cs. Hanga)

Megéri eljönni, mindig sokáig szép a bőröm a kezelés után.
(N. Csaba)

Peterman Kriszti mindig precíz, megbízható munkát végez! Már legalább 15 éve hozzá járok, soha sem volt panaszom. Nagyon kedves, barátságos, szolgáltakész! Csak ajánlani tudom!
(S. Éva)

Örülök, hogy Rád találtam mint kozmetikus és hogy azóta már barátomnak is érezlek, ez sok mindent elárul Rólad. A kezelések után megszépülve, megnyugodva lépek ki a vibráló "kinti" világba.

(P.J.)

A kozmetikus asszony munkáját mindenkinek jószívvel csak ajánlani tudom. Munkáját magas szakmai színvonalon végzi, alapos és kiváló empátiakészséggel rendelkezik az alacsonyabb fájdalomküszöbbel rendelkezőkkel szemben. Szolgáltatásai ár-érték arányosak.

(A)

Évek óta rendszeresen járok Peterman Krisztihez kozmetikai kezelésre. Köszönöm a szakszerű, kíméletes, gondos ellátást!

(Zs.K.)

 

Régóta visszajáró vendég vagyok és már nem is mennék máshova. Megbízható, alapos és jó szolgáltató, csak ajánlani tudom.

(Tamás)

Nagyon szeretem minor Kriszi masszíroz és mindig szépen megcsinálja a szemöldökömet.

(P. Irén)

A kozmetikusok gyöngye Kriszti! MIndig féltem kozmetikushoz járni, mert szétnyomkodták az arcomat, rengeteg időt vett igénybe és sokba is került. A szomszédom ajánlott téged drága Kriszti és azóta is csak hozzád járok. Köszönöm, hogy foglakozol velem, előre várom a napot amikor hozzád jöhetek.

(Zsuzsi)

Már jó ideje járok Peterman Krisztihez, mert amikor először kezelt, teljesen magával ragadott a nyugalom, a kedvesség, a szakmai hozzáértés amit sugárzott magából, teljes természetességgel. A természetes anyagok melyekkel dolgozik - én otthonra is vettem állandó használatra - valósággal csodát tettek az én bőrömmel. Köszönöm Kriszti, hálás vagyok, hogy elém "sodort" az élet.

(B. Kati)

2008-ban, amikor a Krisztát megismertem igaz már a 30-as éveim közpén jártam, de az arcom még nagyon pattanásos volt. Az ő kezeléseinek köszönhetem, hogy azóta az arcom pattanásmentes, sima és mérsékelten ráncos. :) Nagyon szeretem a saját készítésű arckrémjeit. 

(L. Katalin)

Sok,sok szeretettel, gondolok vissza az együtt eltöltött órákra, az én szinte gyermekemmé fogadott Krisztikémmel, köszönöm, hogy megszépített.

(H. M.)

Krisztához járni remek dolog. Nyugodt, kedves egyénisége mellé szakszerű, pontos munkát társít. Munkájának gyümölcse tartós. Odafigyel az ember egyéniségére. A kérésekről nem leeszél, hanem teljesít. Kell ennél több? Köszönöm! A régi szeretettel,

(Z. Etelka)

Nagyon örültem, amikor a barátnőm elvitt Krisztihez. Azonnal éreztem, hogy a lehető legjobb helyre kerültem. Nem csak a kezelések minősége, de nyugodt, kellemes hangulatuk is megfogott. Azóta már 64 éves vagyok. Szeretek tükörbe nzni. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

(B. Ottília)

Krisztit tanuló kora óta ismerem. Nagyon kedves , aranyos, megbízható, kiváló szakember. Örülök, hogy egymásra találtunk.

(M. Márti)

Igazán hálás vagyok a lelkiismeretes munkájáért. Nagyon precíz és szorgalmas. Mindig többet kapok, mint amit kérek, mert mindig megajándékoz valami plusz kezeléssel. Nagyon ügyesen masszíroz, igazán kemény kűzdelmet folytatott a plusz kilóim (-15kg) leadásáért. Nagyon hálás vagyok.

(P.N.)

Krisztit hosszabb idő óta ismerem. Úgy szakmai munkáját és emberi magatartását is nagyra becsülöm. Nagy empátiával viseltetik vendégeivel és készséges a külön kívánságok teljesítésében. Kedves és közvetlen ember, kitűnő minőségű anyagokkal dolgozik. Engem minden alkalommal újjá tud varázsolni testileg és lelkileg is.

 ( Zs.K.)

KOZMETIKUSOM személye és munkája bizalmi dolog. Nekem ebben a kérdésben szerencsém volt; tíz évvel ez előtt, amikor elmentem egy kozmetikushoz Kriszti óvó kezei közé kerültem. Annyira jól éreztem magam nála, hogy nem is volt kérdés, hogy hű leszek-e hozzá. Nekem megérte, puszta önzőségből járok hozzá 10 éve. Ragaszkodnánk bármihez is ilyen sokáig, ha nem lenne remek? Ha Krisztától eljövök, mindig szépnek, nőiesnek és legalább öt kilóval vékonyabbnak érzem magam. Nővérem csak annyit mondott Krisztára egy kezelés után: tökéletes! Tudom, hogy akik olvassák ezeket a sorokat, részesüli fognak ebben a kényeztetésben. Innen csak azt tudom üzenni: jó székben ülnek, gondos kezek következnek és látványos eredmény! Örülök, hogy ezt leírhattam, 

(EGY RAJONGÓ)


Nagyon aranyos, kedves. Erőszakos, mert rábeszélt, hogy a nyakamon lévő kis szemölcsöket szedessem le. Most már - így utólag - megérte. Most már hálás vagyok érte. Kedves, mindenkinek ajánlom.

(T. Judit)

Kriszti volt az első kozmetikus akinél jártam, és azóta egyszer sem csalódtam a munkájában. Professzionális és barátságos a környezet, a zenéi pedig megunhatatlanok :) 

(Zsófi)

Több mint 10 éve segít nekem Kriszti, hogy szép legyen a problémás bőröm. Közben barátok is lettünk. Mindig felüdülve megyek el Tőle testileg-lelkileg.

(Cs. Mária)

Krisztit kisgyerek korunk óta ismerem, egy osztályba jártunk. Aztán amikor megtudtam, hogy kozmetikus lett, eljöttem hozzá és azóta is hozzá járok. Sokat beszélgetünk és közben én megfiatalodom. Mindig pontos és lelkiismeretes munkát végez. Ő készített fel (pontosabban turbózott fel) az esküvőmre is. Persze a sminket is ő csinálta.Ő kezel azóta is a csodagépeivel, krémjeivel. Kislányom fülébe is ő tette a fülbevalót, teljesen fájdalommentesen.  CSAK AJÁNLANI TUDOM, de nem túl sokszor, mert végül majd nem jut rám ideje. :)

(Dóra)

 

Bejelentkezés

A Dermatica Bőrgyógyászat és Kozmetika kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban fogad vendégeket.

Rólunk mondták

Régóta járok Krisztihez, és sosem csalódtam benne és munkájában sem. Pedig nem vagyok könnyű eset. A.N.

Anyukám hozott el kamaszkoromban ide a kozmetikába. Akkor persze nem tetszett, hogy ide kell járnom. Most már pattanásaim nincsenek - sőt nyomai sem - és már önként jövök Krisztihez bőrápolásra. Van két szép gyermekem. Ha nagyok lesznek, őket is ide fogom hozni. Barna

További vélemények