Munkatársak

Dr. Pánczél Gitta - bőrgyógyász, kozmetológus

Dr. Pánczél Gitta

bőrgyógyász, kozmetológus

Specialitások

  • anyajegyszűrés
  • bőrrák szűrés
  • jóindulatú bőrnövedékek eltávolítása
  • kézi és videodermatoszkópos anyajegyszűrés
Rendelési helyszín: 1147 Budapest, Csömöri út 18

Bemutatkozás

Dr. Pánczél Gitta bőrgyógyász magánrendelése. Dr. Pánczél Gitta orvosi diplomáját 2009-ben szerezte a Pécsi Tudományegyetem orvosi karán. Bőrgyógyászati szakképzése során, sokrétű klinikai tapasztalatait kiemelt budapesti bőrgyógyászati centrumokban, legnagyobb részt a Semmelweis Egyetem Bőrklinikáján szerezte. 2009 óta az Országos Onkológiai Intézet munkatársa, ahol a bőrdaganatokban szenvedő betegek kezelésével és gondozásával foglalkozik. A gyógyító tevékenység mellett fontosnak tartja a prevenciót, szűrővizsgálatok végzését.

Specializáció

  • Bőrdaganat

Tanulmányok

  • 2015 Bőrgyógyászat szakvizsga
  • 2009 Pécsi Tudományegyetem

Kapcsolódó cikkeink

Ne várjon a borvirágos orr megjelenéséig - a rosacea kezelhető

Ne várjon a borvirágos orr megjelenéséig - a rosacea kezelhető

A rosacea főként az arc középső területein értágulatokkal, gyulladt csomókkaljelentkező bőrbetegség, ami az orr karfiolszerű megvastagodását is eredményezheti. A panaszok napfény hatására rosszabbodnak, így már most figyelni kell a fényvédelemre. A hosszútávú megoldásokról dr. Pánczél Gitta, a Dermatica bőrgyógyásza beszélt. 


Kapcsolódó orvos válaszol bejegyzésünk

Orvos válaszol - Décse Beatrix

Tisztelt Doktornő!

Olyan problémával fordulnék Önhöz, hogy 1 éve januárban beszíneztem a hajam a Palette fekete hajszínezőjével. Rá kis időre elkezdett nagy mértékben hullani a hajam, a padló tele van hajszálakkal, hajmosáskor pedig egy tenyérnyi csomó jött ki.
Nyáron átváltottam a Londa színezőjére, ugyanis úgy voltam vele, hogy egy fodrászkellékes boltból származó termék biztos jobb minőségű, mint egy drogériás. Sajnos ez sem hozott változást. Közben próbáltam különféle samponokat, Tricovel kapszulát, de semmi sem segített megállítani.
Novemberben voltam bőrgyógyásznál, aki elküldött vérvételre és kiderült, hogy vashiányos vagyok, az alsó határ fölött van egy picivel a vas értékem.
Direkt rákérdeztem a Doktor Úrnál, hogy biztos nem-e a festéktől hullik a hajam, de azt mondta, hogy nem gondolná. Megvizsgálta a fejbőrömet és a hajhagymáim épek. Napi 200 mg vasat veszek be november közepe óta, de nem segít, ugyanúgy hullik a hajam.
Kérdeztem fodrászokat, akik egyértelműen a fekete színezőt teszik felelőssé a hajhullásért.
Nagyon kétségbe vagyok esve. A színezés előtt nagyon dús, puha és hosszú hajam volt. Most is van sok babahajam, de van, hogy 5-6 cm-es szál is kihullik. Ha barnára átfestem a hajam, megállhat a hullás? Vagy mit kéne tennem? Visszaállhat a régi állapot, hogy újra sok és dús hajam legyen?

Köszönettel,
Décse Beatrix

Kapcsolódó oldalak


Visszalépés az előző oldalra...

Bejelentkezés

A Dermatica Bőrgyógyászat és Kozmetika kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban fogad vendégeket.

Rólunk mondták

Régóta járok Krisztihez, és sosem csalódtam benne és munkájában sem. Pedig nem vagyok könnyű eset. A.N.

Anyukám hozott el kamaszkoromban ide a kozmetikába. Akkor persze nem tetszett, hogy ide kell járnom. Most már pattanásaim nincsenek - sőt nyomai sem - és már önként jövök Krisztihez bőrápolásra. Van két szép gyermekem. Ha nagyok lesznek, őket is ide fogom hozni. Barna

További vélemények