Érzékeny bőr

A bőr védekező rendszere nem mindenkinél egyformán hatékony, illetve gyors védekező képességű. Káros anyagok megjelenésekor a bőrön bőrpír, esetleg gyulladás, ritkábban akár még allergiás válasz is kialakulhat. A tünetek okát pontosan meghatározni szakember segítségével lehet.

Érzékeny bőr

Kapcsolódó cikkünk

Pattanásos arcbőr? Kezelhető probléma!

Pattanásos arcbőr? Kezelhető probléma!

Az arcon megjelenő pattanások akár az önbizalmat is csökkenthetik, hiszen azonnal szembetűnnek. Dr. Rózsa Annamária, a Dermatica bőrgyógyásza az okokat, a kezelés és a megelőzés lehetőségeit összegezte. 


Az érzékeny bőr védelme különösen fontos. Nem egyszerű azonban megtalálni az érzékeny bőr számára megfelelő kozmetikumot.  Kozmetikusunk, bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosaink egyaránt a segítségére lesznek, hogy Ön megtalálja a bőre számára megfelelő ápolást.

Intézményünkben az allergének tesztelésére is van mód, allergológiai, bőrgyógyászati szakrendelésünkön, ahol személyre szólóan ki tudják mutatni, hogy melyek az Ön bőrének allergénei. Szakorvosi javaslat, illetve diagnózis alapján további szakterületek kivizsgálása is biztosított intézményünkben.

 

A Dermatica Bőrgyógyászat és Kozmetika magánrendelőben vállaljuk:

 - Bőre allergén-tesztelését (irritációt kiváltó okok felderítését)

- Érzékeny bőr bőrgyógyászati kezelését

- Érzénykeny bőr kozmetikai   ápolását (adott esetben bőrgyógyászati kezelésünkkel összhangban)

Kapcsolódó cikkek, melyek érdekelhetik Önt:
Bejelentkezés  vizsgálatra:

Dermatica

+36 70 977 0752

online bejelentkezés dermatica

Bejelentkezés

A Dermatica Bőrgyógyászat és Kozmetika kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban fogad vendégeket.

Rólunk mondták

Régóta járok Krisztihez, és sosem csalódtam benne és munkájában sem. Pedig nem vagyok könnyű eset. A.N.

Anyukám hozott el kamaszkoromban ide a kozmetikába. Akkor persze nem tetszett, hogy ide kell járnom. Most már pattanásaim nincsenek - sőt nyomai sem - és már önként jövök Krisztihez bőrápolásra. Van két szép gyermekem. Ha nagyok lesznek, őket is ide fogom hozni. Barna

További vélemények