Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

LABOREREDMÉNYEK ÉRTÉKELÉSE

Felhívjuk a figyelmét, hogy labor és egyéb vizsgálati eredmény értékelése szakorvosi kompetencia, mely a klinikai kép és az összes rendelkezésre álló egészségügyi információ ismeretében történhet meg.

Javasoljuk, az eredmények értékeléséhez, a megfelelő kezelés megválasztásához jelentkezzen be vizitre.

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy az "Orvos válaszol" funkció használatához kötelezően megadandó személyes adatok az emailcím és név (utóbbi tetszőleges, lehet kitalált megnevezés is, nem szükséges az Ön nevét megadni), melyeket a kérdés informatikai azonosítására, a válasz emailen megküldéséhez használjuk. Az "Orvos válaszol" funkció használatával Ön ezen adatok általunk kezeléséhez hozzájárul. Bővebb információért olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat! További adatkezelési információkkal kapcsolatban olvassa el az Adatkezelési Tájékoztatónk

Kedves Szakértő,31 éves vagyok, serdülő korom óta szenvedek az aknetól, kezdetben fekélyesek voltak, melyre sok hatástalan krémek, ecsetelők után roaccutant szedtem, mely szintén nem hozott eredményt. Később kiderült pajzsmirigy alalműködésem van és jóindulatú agydaganat miatt magas a prolactin szintem. Gyógyszeres kezelés hatására a hormonok visszaálltak a normális tartományba, a még mindig fekélyes gyulladt aknekra tesztoszteron csöķkentő gyógyszert kaptam, ami valóban lassan de rendbe tette az arcom. Majd mikor helyre jott leallították ezt a gyógyszert. Azóta orvost váltottam, hormonjaimra gyógyszert szedek de mindegyik rendben van. Arcom ennek ellenére az orcákon, homlokon piros ( ez korábban nem volt) mindig gyulladt aknes. Amit észrevettem, hogy stressz hatására a gyulladás fokozódik. Reggelre a gyulladás kicsit enyhül, a bőr plakkokban hámlik. 1,5 éve született meg a kisfiam, de az arcomra nem volt hatással. Lényegében az egész életemre rányomta a bélyegét, de hiszem hogy létezik megoldás, de nem tudom mit tehetnék még, hol kezdjem a kutatást. Tervezzük a kistesót is, úgyhogy ezzel összeegyeztethető kezelése lesz majd szükségem ha egyáltalán meg lesz a kiváltó ok. Köszönöm, ha tudnak tanácsot adni hova fordulhatok komplex problémámmal.
Tisztelt Kérdező,

Ilyen komplex problémával Dr Vincze Ildikó és Dr Garaczi Edina foglalkozik az Allergiaközpontban.

Amennyiben igényli, hozzájuk tudunk időpontot adni egy kivizsgálásra.

Üdvözlettel:

Budaházi Kata

Hírek

Nyomot hagyott a stressz a bőrén? Van segítség!

Nyomot hagyott a stressz a bőrén? Van segítség!

Az egész évben halmozódó stressz jelei előbb-utóbb a bőrünkön is megjelenhetnek, krónikus problémák, szépséghibák, bőrbetegségek formájában. Peterman Krisztina, a Dermatica kozmetikus mestere, gyógykozmetikus arról beszélt, hogyan lehetünk ragyogóbb formában – akár még ünnepek előtt.

További részletek
A bőratka kozmetikai és otthoni kezelése is fontos

A bőratka kozmetikai és otthoni kezelése is fontos

Mind a nőknél, mind a férfiaknál komoly önértékelési problémát okozhatnak a felnőttkori pattanások és az arcon megjelenő rosacea. Peterman Krisztina, a Dermatica kozmetikus mestere, gyógykozmetikusa szerint a szakszerű kezelés és a gondos otthoni ápolás azonban látványos javulást eredményezhet.

További részletek

Orvos válaszol

Kérdését itt teheti fel

Munkatársaink

Dr. Borbola Kinga
Dr. Borbola Kinga Bőrgyógyász - kozmetológus, klinikai onkológus
dr. Csapó Zsolt
dr. Csapó Zsolt sebész
Dr. Gyarmati Csaba
Dr. Gyarmati Csaba plasztikai sebész
dr. Medgyesy Gábor dr. Medgyesy Gábor
dr. Medgyesy Gábor sebész
Dr. Pánczél Gitta
Dr. Pánczél Gitta bőrgyógyász, kozmetológus
Peterman Krisztina
Peterman Krisztina kozmetikőr, kozmetikus mester, szépség terapeuta
dr. Rózsa Annamária dr. Rózsa Annamária
dr. Rózsa Annamária bőrgyógyász
Dr. Szántó Hajnalka
Dr. Szántó Hajnalka bőrgyógyász, allergológus és klinikai immunológus
Dr. Vincze Ildikó Dr. Vincze Ildikó
Dr. Vincze Ildikó bőrgyógyász, kozmetológus
Dr. Zubek Krisztina
Dr. Zubek Krisztina bőrgyógyász, kozmetológus